vælg sprog:
løsninger

SALTO

... ønsker du
at vide mere?
  grønland T: +299 36 55 02 salg@inuit.gl

Salto er et elektronisk låsesystem, som erstatter de traditionelle låse, som alle kender i dag. I Grønland har inu:it leveret Salto til flere offentlige kunder, institutioner, erhvervskunder, private og lignende. 

Uanset om du administrerer et hotel, en skole, en lufthavn, et sygehus, en kontorbygning eller en offentlig institution, og uanset om du har brug for at kontrollere 6 eller 1000 døre, så har du behov for en adgangskontrolpartner, du kan stole på.

Dette er grunden til, at mere end 7.000 kunder rundt omkring i verden, herunder nogle af verdens bedste universiteter, store virksomheder, hoteller og sygehuse, har valgt SALTO til at levere deres adgangskontrolsystemer. 

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, er SALTO en investering der giver mening. 

værd at vide

Siden opstarten i 2001, har SALTO haft dét ene mål: at udvikle et adgangskontrolsystem i verdensklasse, der enkelt og effektivt kan give brugerne mulighed for at administrere alle deres adgangsbehov og låse alle døre uden dyre og indviklede kablede systemer. En sådan løsning skal være let at installere og konfigurere, billig, pålidelig, komplet og fremtidssikret. 

 

Bemærk - SALTO Adgangskontrol tilbydes kun i Grønland. I Danmark henviser vi til andre lokale aktører. 


... ønsker du
at vide mere?
  grønland T: +299 36 55 02 salg@inuit.gl