vælg sprog:
nyheder
ambitiøs account manager søges ambitiøs account manager søges 02. september 2020

ambitiøs account manager søges

Til vores hovedkontor i Nuuk søger vi en dedikeret ny medarbejder, der vil tage ansvar for vores kunder i Grønland. Er du en kvalitetsbevidst sælger med stort S - er du netop den person vi søger.

om jobbet

Du får ansvaret for at servicere og udvide salget til den eksisterende kundemasse. Herunder tilbudsgivning i form af internet/telefoni/hosting/hardware/software, oprettelse af nye aftaler og opfølgning på eksisterende aftaler. Vi lægger stor vægt på at du forstår vigtigheden af at yde en god service til vores kunder og at have et gnidningsfrit samarbejde både med dine team-kolleger og på tværs af afdelingerne, når opgaver skal overdrages til virksomhedens konsulenter. 

om dig

Som Account Manager forestiller vi os, at du:

  • elsker at sælge, kan tale med mennesker på alle niveauer i en organisation og evner at gå i dialog med kunder om deres forretningsmæssige udfordringer. Som account manager evner du at skabe, udvikle og vedligeholde langvarige værdifulde samarbejder med dine kunder.
  • har solid viden inden for grundlæggende IT, erfaring med forskellige hardware løsninger, forståelse for softwarelicenser, telefoni, netværksløsninger, CRM-system. Kendskab til C5 er en fordel, men ikke en nødvendighed.
  • som noget helt naturligt tager ansvar og selvstændigt planlægge og konstant drive salgsindsatsen fremad, og som person er du naturligt udadvendt, tillidsvækkende, idérig og har en positiv indstilling.
  • har lyst til at indgå i et dynamisk team i et firma, der har oplevet en kraftig vækst, og som vil videre og blive bedre til det, vi gør. Vi har en kultur med hjertet på rette sted og en høj grad af frihed til at sætte rammer for egen succes.
  • vi foretrækker, at du taler og skriver både grønlandsk, dansk og engelsk, så du kan kommunikere problemfrit med leverandører og kolleger.

vi tilbyder

Et job med stor frihed, masser af ansvar og gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en virksomhed med en flad struktur og højt til loftet. Hertil dejlige kolleger, der står klar med sparring og hjælp, samt en lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring, kantineordning og diverse benefits.

spørgsmål?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Produktchef Ricco Risager Nielsen på tlf. +299 54 71 04

ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 15.09.2020, men vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette, så send din ansøgning samt CV allerede i dag til job@inuit.gl